1 Reply Latest reply on May 2, 2018 11:39 AM by patrick.byrne.0

    Unable to login into server using TABCMD

    Rishabh Tripathi

      Hi All,

       

      I recently upgraded our tableau server to 10.5.3. When I am trying to refresh the extract using TABCMD it is giving out below error:

       

      Error:

       

      ***logging in to EDS site***

       

      ===== Creating new session

      =====     Server:   SERVER NAME

      =====     Username: USER ID

      =====     Site:     SITE NAME

      ===== Connecting to the server...

      ===== redirecting to https://SERVER_NAME/t/SITE_NAME/auth?language=en&api=0.31&format=xml&client_type=tabcmd

       

      But the same script is working in 10.4.1.

       

      Script:

      D:
      cd "D:\Program Files\Tableau\Tableau Server\10.5\bin"
      set $date=%date:~4%
      set $date=%$date:/=-%
      echo %$date%
      For /F "tokens=1,2,3 delims=:,. " %%A in ('echo %time%') do (
        set /a "Hour=100%%A%%100"
        )
      if %Hour% geq 12 (
        set AMPM=PM
        set /a "Hour-=12"
      ) else set "AMPM= AM"
      if %Hour% equ 0 set "Hour=12"
      if %Hour% lss 10 set "Hour=0%Hour%"
      set "Allm=%Hour%%AMPM%"
      set usr=**********
      set pwd=********
      set svr=SERVER_NAME
      set site1=SITE_NAME

      ::LOGIN TO THE SERVER %site1% site
      echo ******Start Extract Job %date%:%time%****** >> %log% && echo. >> %log%

      echo ***logging in to %site1% site*** >> %log% && echo. >> %log%
      tabcmd login -u %usr% -p %pwd% -s %svr% -t %site1% >> %log% && echo. >> %log%

       

       

      Please help!!

       

      Thanks

      Rishabh