1 Reply Latest reply on Oct 17, 2018 9:46 AM by Carisa Chang

    tabadmin licenses command crashing continuously

    Namrata Patil

      Hi All,

       

      Our Primary server is installed on Virtual machine. When the command "tabadmin licenses" or "tabadmin license -p" is executed the error window : "Tableau Server Admin tool has stopped working". The snapshot is attach.

       

      When debugged, it stated: cause can be found in below files:

      C:\Users\tableau-svc\AppData\Local\Temp\WERB5A2.tmp.WERInternalMetadata.xml  [Accessibble]

      C:\Users\tableau-svc\AppData\Local\Temp\WERC146.tmp.appcompat.txt [Not exist]

      C:\Users\tableau-svc\AppData\Local\Temp\WERC425.tmp.mdmp [Not exist]

       

      The contents of C:\Users\tableau-svc\AppData\Local\Temp\WERB5A2.tmp.WERInternalMetadata.xml  :

      <?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?>

      -<WERReportMetadata>

      -<OSVersionInformation>

      <WindowsNTVersion>6.1</WindowsNTVersion>

      <Build>7601 Service Pack 1</Build>

      <Product>(0x7): Windows Server 2008 R2 Standard</Product>

      <Edition>ServerStandard</Edition>

      <BuildString>7601.24117.amd64fre.win7sp1_ldr_escrow.180422-1430</BuildString>

      <Revision>1130</Revision>

      <Flavor>Multiprocessor Free</Flavor>

      <Architecture>X64</Architecture>

      <LCID>1033</LCID>

      </OSVersionInformation>

       

      -<ParentProcessInformation>

      <ParentProcessId>8844</ParentProcessId>

      <ParentProcessPath>C:\Windows\System32\cmd.exe</ParentProcessPath>

      <ParentProcessCmdLine>"C:\Windows\system32\cmd.exe" </ParentProcessCmdLine>

      </ParentProcessInformation>

       

      -<ProblemSignatures>

      <EventType>APPCRASH</EventType>

      <Parameter0>tabadmin.exe</Parameter0>

      <Parameter1>20181.18.615.1128</Parameter1>

      <Parameter2>5b240edf</Parameter2>

      <Parameter3>ucrtbase.DLL</Parameter3>

      <Parameter4>10.0.10586.1412</Parameter4>

      <Parameter5>5a646311</Parameter5>

      <Parameter6>40000015</Parameter6>

      <Parameter7>000000000006994f</Parameter7>

      </ProblemSignatures>

       

      -<DynamicSignatures>

      <Parameter1>6.1.7601.2.1.0.272.7</Parameter1>

      <Parameter2>1033</Parameter2>

      <Parameter22>726f</Parameter22>

      <Parameter23>726f3efd06f877d31593d18af42f9c2b</Parameter23>

      <Parameter24>f8ef</Parameter24>

      <Parameter25>f8ef33b1124bda3200f2ca67997200ff</Parameter25>

      </DynamicSignatures>

       

      -<SystemInformation>

      <MID>B515236F-0517-44F8-B296-FB0FAFF7D819</MID>

      <SystemManufacturer>VMware, Inc.</SystemManufacturer>

      <SystemProductName>VMware Virtual Platform</SystemProductName>

      <BIOSVersion>6.00</BIOSVersion>

      </SystemInformation>

      </WERReportMetadata>

       

      Please let me know what is the exact cause and if possible the solution.

       

       

      Thank you.

       

      5b240edf